Algemene Elektriciteitswerken

Elektriciteit plaatsen of verbouwing in nieuwbouw of renovatie

Gaat u bouwen of verbouwen? Electro Volta in Gent is uw specialist in elektriciteitswerken bij nieuwbouw en renovatie. Onze jarenlange ervaring verzekert u van een grondige vakkennis én een doortastende service.Daarnaast staan wij klaar voor al uw algemene elektriciteitswerken voor zowel nieuwbouw als renovatie. Wij zijn gespecialiseerd in elektronische installaties en toestellen.

Alles begint met gedegen advies. Daarom komen we bij u langs om uw wensen te bespreken. We stellen een slim elektriciteitsplan op en bezorgen u een voordelige offerte. Vervolgens gaan we aan de slag met topmaterialen en leveren we piekfijne resultaten voor uw project.

Service in elektriciteit en elektronica

Behalve voor elektriciteit plaatsen bij nieuwbouw en de verbouwing van elektriciteit, leveren we ook een totaalaanpak in elektriciteit, met een sterke focus op elektronica. Zo zijn we uw expert voor de realisatie van: 


 - Automatisatie
 - Domotica
 - Camerabewaking
 - Verlichting
 - Toegangscontrole
 - Parlofonie
 - Zekeringskasten
 - ....

Isolatie

Maar ook als u een voordeliger EPC wilt voor uw woning, kunnen we u van dienst zijn. We zijn bedreven in grondige isolatiewerken én kleine verbouwingswerken. Een totale service onder één dak, dus.

Hebt u vragen over onze producten of dienstverlening? Aarzel niet ons te contacteren voor meer informatie.

Electrovolta

Ook voor kleine verbouwingen, renovatiewerken, en herstellingen kan u bij ons terecht. Wij werken voor particulieren en zijn al meer dan 15 jaar zelfwerkend patroon.
Electro Volta in Gent staat voor u klaar!

Mobirise
Adres

Hassan Sidki 
Peter Benoitlaan 171
9050 Gentbrugge

Contact

electrovolta@skynet.be
Tel: 0476 28 58 55 
BTW: 0589.917.475

Diensten

- Automatisatie
- Domotica
- Camerabewaking
- Verlichting
- Toegangscontrole
- Parlofonie
- Zekeringskasten 

Built with Mobirise ‌

Free Offline Website Maker